loader

Hoofd-

Roodvonk

ADRIANOL

Vrijgaveformulier: Drops

Beoordeeld door Galina (gast), datum toegevoegd: 13/08/2017

Resultaat: negatieve feedback

Voordelen: gunstige prijs, economie, snelle actie, sterk effect

Nadelen: Te grote neus van de fles, druppels lopen door de keel, kortstondig effect, droogt en irriteert het slijmvlies, wordt snel verslavend

De prijs is gunstig en het volume is vrij groot, de druppels houden lang aan. Het effect is goed, het medicijn elimineert zelfs de meest ernstige rhinitis binnen maximaal 5-10 minuten. Nadelen: de neus van de fles is te groot, ongemakkelijk, druppels lopen door de keel, de werking van het medicijn is genoeg voor 3-4 uur, de druppels beginnen te drogen en irriteren het slijmvlies al op de 3e dag van gebruik. Gedurende dezelfde periode zijn ze verslavend, na de annulering stopte de neus van het kind volledig met ademen.

Beoordeeld door Marina (gast), datum toegevoegd: 13/08/2017

Resultaat: negatieve feedback

Ik adviseer geen volwassenen of kinderen

Voordelen: verlicht de verkoudheid tijdens het gebruik

Nadelen: Sterk droogt, geneest niet, na het annuleren van de loopneus keerde terug in een versterkte vorm

Ik kreeg Adrianol voorgeschreven voor chronische rhinitis, in de verwachting dat de druppels niet alleen een loopneus zullen elimineren, maar ook voor eens en altijd zullen helpen herstellen. Met het eerste punt was alles redelijk goed, ik gebruikte 2 keer per dag druppels, en dit was genoeg om een ​​hele dag zonder verkoudheid door te brengen en rustig te slapen. Maar bij de tweede was er een spelbreker, want toen 2 weken voorbij waren en ik stopte met het gebruik van Adrianol, keerde de loopneus terug en deze kwam in een versterkte vorm terug. Of voordat mijn neus gewoon slecht ademde, maar nu is het helemaal verstopt. Het bleek dat de druppels me niet alleen niet genas, maar ook mijn toestand verslechterde. Ze drogen ook wild, hoewel ze zelfs voor kinderen worden voorgeschreven en zeer delicaat hadden moeten zijn.

Beoordeeld door Tanya (gast), datum toegevoegd: 13/08/2017

Resultaat: positieve feedback

Het helpt, maar je moet het voorzichtig gebruiken

Voordelen: snel zwelling verlichten

Nadelen: Bij overdosering zijn gevolgen mogelijk, kan verslavend zijn

In het koude seizoen is het bijna onmogelijk om zonder verkoudheid te doen. Wanneer we vanuit de neus in 3 streams komen, grijpen de meesten van ons als eerste op druppels. Ik ben geen uitzondering, maar ik heb Adrianol voor deze zaak. Deze druppels werden door de dokter voorgeschreven toen ik bij haar kwam in een koude toestand voor ziekteverlof. De druppels zijn vaatvernauwend, het oedeem wordt zeer snel verwijderd, de neus ademt en de beken stromen niet. Onthoud dat die druppel niet vaker dan eens per 4 uur, niet meer dan 6 instillaties per dag. Dit mag niet vaker worden gedaan, anders kan verslaving aan het medicijn of een overdosis optreden, en het dreigt met zeer ernstige gevolgen. Voor kinderen is er ook een optie met een verlaagde dosering van de stof, maar alleen met toestemming van een arts..

Beoordeeld door Victoria (gast), datum toegevoegd: 14/08/2017

Adrianol-neusdruppels voor behandeling van rhinitis

Het farmacologische effect van het vaatvernauwende medicijn Adrianol is te wijten aan de actieve componenten van de samenstelling: tramazolinehydrochloride en fenylefrine. Het gebruik van druppels leidt tot een ernstige afname van de zwelling van het neusslijmvlies. Geproduceerd door het Servische bedrijf "Zdravle" in de vorm van een gedoseerde oplossing met een stroperige consistentie, die zorgt voor een langdurige werking van het medicijn. Verkocht zonder recept.

Adrianol-neusdruppels voor behandeling van rhinitis

Inna »09 nov 2014, 15:37

Naam medicijn: Adrianol Children's

Fabrikant: Zdravle, JSC, Servië (Zdravlje)

Actief ingrediënt: Tramazoline, fenylefrine

ATX: Geneesmiddelen die inwerken op het ademhalingssysteem (R01AX30)

Mijn kleine nichtje heeft alle symptomen van een verkoudheid op haar gezicht. Ze maakt zich vooral zorgen over een verstopte neus. De lokale kinderarts schreef een complexe behandeling voor. Als alle andere medicijnen mij bekend zijn, dan heb ik Adrianol-neusdruppels nog niet ontmoet. Weet iemand informatie over hen?

Doctorsforum beveelt aan:

Re: Adrianol neusdruppels voor behandeling van rhinitis

Marianna K. "09 nov 2014, 22:48

Re: Adrianol neusdruppels voor behandeling van rhinitis

Fraulein Angelica »18 nov 2014, 09:33

Re: Adrianol neusdruppels voor behandeling van rhinitis

Vitaly "18 nov 2014, 15:40

Re: Adrianol neusdruppels voor behandeling van rhinitis

AnnaKh »18 nov 2014, 16:32

Mijn man respecteert de druppels van Pinosol en toen een kinderarts bij mijn zoontje werd opgeroepen voor een nieuwe acute luchtweginfectie met hoge temperatuur, zag ze deze druppels en verbood ze strikt om te druppelen, omdat de plantaardige stoffen waaruit ze zijn samengesteld, veroorzaken bij kinderen vaak een allergische zwelling van de nasopharynx.

En Adrianol is een goed medicijn en zelfs goedkoper dan Nazivin, dat voortdurend wordt voorgeschreven door kinderartsen.

Re: Adrianol neusdruppels voor behandeling van rhinitis

Miroslava »18 nov 2014, 18:29

Re: Adrianol neusdruppels voor behandeling van rhinitis

Fraulein Angelika »19 november 2014, 08:16

Re: Adrianol neusdruppels voor behandeling van rhinitis

Rubin »19 nov 2014, 14:29

Re: Adrianol neusdruppels voor behandeling van rhinitis

Fraulein Angelika "21 nov. 2014 10:39 uur

Re: Adrianol neusdruppels voor behandeling van rhinitis

Rubin »21 nov 2014, 16:41

Een vasoconstrictor is geïndiceerd voor rhinitis, complicaties van verkoudheid en sinusitis. Instillatie van medicinale druppels wordt ook aanbevolen vóór otolaryngologische operaties..

Er wordt ook een speciale vorm van Adrianol voor kinderen gepresenteerd, die is goedgekeurd voor gebruik, zelfs door verpleegkundige patiënten..

Volgens de beschikbare medische beoordelingen over Adrianol heeft het medicijn de volgende contra-indicaties:

  • individuele gevoeligheid;
  • glaucoom;
  • ernstige nierpathologie;
  • coronaire hartziekte;
  • essentiële hypertensie;
  • chronische arteriële ziekte.

Bijwerkingen van Adrianol zijn zeldzaam. Tegelijkertijd wordt pijn ervaren, een gevoel van ongemak in de neusholte. De toegestane behandelingskuur is 7 dagen. Vervolgens wordt een korte pauze waargenomen.

Adrianol: instructies voor gebruik en beoordelingen

Heel vaak zijn we allemaal verkouden geweest. Helaas helpen traditionele behandelmethoden ons niet altijd om in een zo kort mogelijke tijd van verkoudheid af te komen. De geneeskunde ontwikkelt zich en er worden voortdurend medicijnen ontwikkeld waarmee u bepaalde ziekten zo snel mogelijk kunt bestrijden. In het geval van een loopneus, zwelling van het slijmvlies, is een medicijn zoals Adrianol ontwikkeld. Dit medicijn is verkrijgbaar in de vorm van druppels en is ook niet alleen aangepast voor volwassenen, maar ook voor kinderen..

Gebruiksaanwijzing

Adrianol is een zeer effectieve neusdruppel. Allereerst helpt adrianol wallen te verlichten en draagt ​​het ook bij tot vaatvernauwing. Dit geneesmiddel wordt voorgeschreven als de diagnose rhinitis en sinusitis wordt gesteld. Het medicijn wordt voornamelijk gebruikt voor lokaal gebruik. Het medicijn helpt de zwelling van het slijmvlies te verminderen, wat ook belangrijk is voor rhinitis en sinusitis. In consistentie is adrianol stroperig. Dit helpt het neusslijmvlies te beschermen en vanwege deze samenstelling en consistentie is het medicijn gericht op langdurige werking en langdurig effect. Adrianol-druppels zijn in de handel verkrijgbaar voor zowel volwassenen als kinderen.

  • De maximale behandelingskuur mag niet langer zijn dan een week;
  • Aanvullende behandeling mag alleen plaatsvinden na een pauze van een week;
  • Langdurig gebruik is onaanvaardbaar, wat vervolgens kan leiden tot atrofische rhinitis.

Adrianol-druppels kosten tot 160 roebel.

Adrianol voor kinderen

Het grote voordeel van Adrianol-druppels is dat het medicijn niet alleen voor volwassenen wordt geproduceerd, maar ook voor kinderen. Aangezien de behandeling van kinderen zeer zorgvuldig moet worden behandeld, moet u rekening houden met de gebruiksaanwijzing. Dit geneesmiddel kan worden ingenomen door kinderen van één tot vijf jaar, driemaal daags twee druppels in elke neusgang. Als het kind de leeftijd van één jaar niet heeft bereikt, wordt aanbevolen om een ​​druppel een half uur voor het voeden in elke neusdoorgang te druppelen. Kan tot vier keer per dag worden gebruikt.

Adrianol: neusdruppels

Neusdruppels Adrianol dragen, zoals eerder opgemerkt, bij tot vasoconstrictie en helpen ook de zwelling van het slijmvlies te verlichten. Dankzij de normalisatie van de neusademhaling wordt de druk in de neusbijholten en in het middenoor verminderd. Vanwege de viscositeit van het medicijn wordt het effect en de duur van het medicijn verhoogd. Adrianol zal een goede oplossing zijn bij de behandeling van ziekten zoals:

  • acute of chronische vorm van rhinitis;
  • sinusitis;
  • adjuvans voor oedeem;
  • adjuvans bij chirurgische manipulatie.

Adrianol tijdens de zwangerschap

Zwangerschap is een behoorlijk spannende periode in het leven van elk meisje. Helaas is zelfs een zwangere vrouw niet immuun voor verkoudheid en zwelling van het neusslijmvlies. Daarom is het erg belangrijk om een ​​medicijn van hoge kwaliteit te kiezen dat het probleem zal oplossen. Is Adrianol geschikt voor zwangere vrouwen? U kunt dit medicijn alleen gebruiken zoals voorgeschreven door een specialist. Bovendien kunnen moeders die borstvoeding geven dit medicijn gebruiken zoals voorgeschreven en goedgekeurd door een specialist..

Adrianol: contra-indicaties

Van de contra-indicaties, zoals:

  • het is onaanvaardbaar om adrianol met andere drugs en medicijnen te gebruiken;
  • in het geval van feochromocytoom;
  • als de gevoeligheid voor het medicijn zelf, evenals voor de componenten ervan, wordt verhoogd;
  • bij hoge oogdruk;
  • bij hoge bloeddruk;
  • in het geval van ischemische hartziekte;
  • als er schade is aan het atherosclerotische type van de vaatwanden;
  • in geval van verminderde nierfunctie.

Overdosis

Wat zijn de symptomen die bijdragen aan een overdosis Adrianol ?

  • hoge bloeddruk;
  • verhoogde bijwerkingen

Bijwerkingen:

  • het verschijnen van brandend maagzuur;
  • jeuk;
  • pijn in de neus;
  • manifestatie van droogheid van het slijmvlies

Adrianol met sinusitis

Sinusitis is een vrij veel voorkomende ziekte die zowel volwassenen als kinderen kan inhalen. Niemand is immers veilig voor ontsteking van het bovenkaakgebied van het gezicht, evenals kaakholten. Het is dit in totaal dat een ziekte als sinusitis vormt. Kan een medicijn zoals adrianol worden gebruikt met een diagnose zoals sinusitis??

Om te beginnen gaat sinusitis gepaard met symptomen zoals:

  • loopneus vergezeld van gele afscheiding;
  • verstopte neus;
  • pijn in het hoofd;
  • ongemak in het getroffen gebied.

Tijdens de ontwikkeling van sinusitis is er een snelle ophoping van pus en slijm. Dit alles samen geeft ongemak en hoofdpijn. Bij sinusitis zal het medicijn Adrianol bijzonder effectief zijn. Zoals eerder opgemerkt, helpt dit medicijn inderdaad om wallen te verwijderen. Dit is precies het belangrijkste doel van sinusitis..

Natuurlijk heeft iedereen een intolerantie voor medicijnen en componenten. Wat moet er dan gebeuren? Natuurlijk is adrianol niet het enige medicijn dat wallen tegengaat, evenals sinusitis in het algemeen..

Welke analogen kun je adrianol vervangen?

Veel patiënten hebben een vraag welke beter geneest: Adrianol of Vibrocil?

Allereerst moet worden opgemerkt dat de samenstelling van deze twee geneesmiddelen een component als fenylefrine bevat. Vibrocil bevat echter andere componenten die bijdragen aan een snel herstel. Bovendien is vibrocil een medicijn dat anti-allergene componenten bevat.

Natuurlijk, ruzie over wat voor soort medicijn beter zal zijn bij de behandeling van sinusitis en zwelling van het neusslijmvlies, evenals bij verkoudheid, kan men eindeloos praten over analogen. Het is vermeldenswaard dat één van ons ons allemaal kan treffen: individuele intolerantie voor de componenten van een bepaald medicijn. Als u begrijpt dat u de behandeling niet kunt voortzetten omdat de componenten waaruit het medicijn bestaat u niet zullen helpen, kies dan een ander, geschikter medicijn voor uzelf..

Ik kocht een neusspray voor mijn dochter, voor kinderen, omdat de recensies daarover vrij positief zijn. Voor de prijs ook geregeld. Gebruiksaanwijzing is inbegrepen en is gemakkelijk te begrijpen. Effectieve remedie.

De druppels zijn voorgeschreven door een apotheker, zonder recept gekocht in een apotheek tegen een betaalbare prijs. Hielp.

De druppels zijn door een kinderarts voorgeschreven voor zijn zoon. Ik had last van een loopneus, voorgeschreven vaatvernauwers. De druppels hebben geholpen, we zullen gebruiken.

Adrianol neusdruppels voor kinderen

KNO-artsen schrijven in hun praktijk vaak neusdruppels voor met een vaatvernauwend effect, waaronder ook het medicijn Adrianol. Maar kan het worden gebruikt om kinderen te behandelen?

Vrijgaveformulier

Adrianol wordt in vloeibare vorm geproduceerd in flessen van polyethyleen met een druppeldop van 10 ml. De oplossing in de fles is transparant. Het is meestal kleurloos, maar kan een licht gelige tint hebben..

Samenstelling

De belangrijkste componenten in Adrianol-druppels zijn 2 verbindingen:

  • Fenylefrine.
  • Trimazolin.

Afhankelijk van de concentratie van dergelijke stoffen, wordt Adrianol aangeboden in twee opties:

  • Neusdruppels. Elke milliliter van dit medicijn bevat 1,5 mg trimazoline en 1 mg fenylefrine..
  • Neusdruppels voor kinderen. Een milliliter van zo'n medicijn bevat 0,5 mg van de bovengenoemde actieve stoffen.

Hulpcomponenten van beide soorten Adrianol-druppels zijn water, citroenzuurmonohydraat, glycerol en methylcellulose, evenals natriumwaterstoffosfaat en benzalkoniumchloride.

Operatie principe

Adrianol behoort tot de groep van vaatvernauwende geneesmiddelen die plaatselijk worden gebruikt. De actieve componenten zijn adrenerge agonisten - stoffen die adrenerge receptoren in het menselijk lichaam activeren (met name alfa-1-receptoren van het neusslijmvlies). Dergelijke verbindingen werken in op de vaatwanden en hun gladde spieren, waardoor de bloedvaten smaller worden..

Bekijk het nummer van het programma van Dr. Komarovsky, dat de voor- en nadelen van vaatvernauwende druppels voor kinderen bespreekt:

Onder invloed van Adrianol wordt de productie van secretie in de neusholte verminderd en wordt de zwelling van het slijmvlies geëlimineerd, waardoor de ademhaling door de neus wordt vergemakkelijkt. Bovendien wordt de bloedtoevoer naar de sinussen verminderd. Voor dergelijke effecten wordt Adrianol anticongestiva genoemd (decongestiva).

Indicaties

Meestal wordt Adrianol voorgeschreven voor rhinitis en sinusitis. De remedie wordt aanbevolen voor zowel de acute vorm van deze ziekten als voor chronische ontstekingen. Artsen gebruiken Adrianol ook tijdens chirurgische of diagnostische procedures in de neusholte, bijvoorbeeld bij het verwijderen van adenoïden.

Op welke leeftijd mag het nemen?

Adrianol-neusdruppels worden niet gebruikt bij de behandeling van kinderen jonger dan 7 jaar. De kinderversie van druppels met een verlaagde dosering van actieve ingrediënten mag iets eerder worden gebruikt - vanaf de leeftijd van drie jaar. Adrianol wordt niet aanbevolen voor maximaal 3 jaar.

Contra-indicaties

Het medicijn wordt in dergelijke gevallen niet gebruikt:

  • Als er een intolerantie is voor een van de componenten.
  • Met atrofische rhinitis.
  • Met glaucoom.
  • Met ernstige nierpathologieën.
  • Met thyreotoxicose.
  • Als een kind een feochromocytoom heeft.
  • Met verhoogde bloeddruk.

Het wordt niet aanbevolen om Adrianol tijdens de zwangerschap te gebruiken, evenals voor moeders die borstvoeding geven. Er zijn geen onderzoeken uitgevoerd naar het effect van de werkzame stoffen op de ontwikkeling van de foetus en de pasgeboren baby, waardoor het risico op mogelijke negatieve reacties van het kind wordt vergroot. Tegelijkertijd staan ​​sommige artsen het gebruik van Adrianol toe in het derde trimester, met de nadruk dat het effect van het medicijn alleen lokaal is.

Bijwerkingen

Na de introductie van Adrianol in de neusholte is zo'n lokale reactie mogelijk:

  • Mucosaal oedeem.
  • Branderig gevoel.
  • Pijn in de neus.
  • Gevoel van droogheid in de neus.
  • Overvloedige neusafscheiding.
  • Verlies van smaakgevoeligheid.

De instructies voor het gebruik van het medicijn informeren ook over mogelijke systemische bijwerkingen, weergegeven door hoofdpijn, snelle pols, hoge bloeddruk, allergieën, misselijkheid, duizeligheid..

Als u Adrianol te lang gebruikt, bedreigt dit het optreden van verstopte neus en de ontwikkeling van rhinitis. Ook is een bijwerking van het langer dan een week gebruiken van een dergelijk medicijn mucosale atrofie in de neusholte..

Instructies voor gebruik en dosering

  • Adrianol-druppels voor kinderen worden ouder dan 3 jaar gebruikt in een dosis van 2 druppels in elk neusgat. Het medicijn wordt driemaal per dag in de neusholte geïnjecteerd..
  • Vanaf 7 jaar kunt u Adrianol-neusdruppels gebruiken die worden aanbevolen voor volwassenen. Zo'n medicijn wordt 4 keer per dag toegediend en een enkele dosering kan één tot drie druppels zijn voor elke neusgang..
  • Het medicijn mag niet langer dan 7 dagen worden gebruikt bij de behandeling van rhinitis of sinusitis. Deze beperking gaat gepaard met een geleidelijke afname van het therapeutische effect. Als het geneesmiddel naar verwachting verder wordt gebruikt, kan nasale instillatie worden voortgezet na een paar dagen, wanneer de gevoeligheid voor de werkzame stoffen van Adrianol is hersteld.

Overdosis

Als u de dosering van druppels in de kindertijd overschrijdt, leidt dit tot:

  • Misselijkheid.
  • Duizeligheid.
  • Tachycardieën.
  • Vermoeidheid.
  • Slapeloosheid.
  • Hoge bloeddruk.
  • Verhoogde temperatuur.
  • Reflexvertraging van de pols.
  • Schok.

Interactie met andere medicijnen

Adrianol mag niet worden gebruikt in combinatie met MAO-remmers, omdat deze combinatie van geneesmiddelen de bloeddruk zal verhogen. Om deze reden wordt neusdruppelen met Adrianol niet aanbevolen gedurende tien dagen na het gebruik van MAO-remmers. Ook neemt het risico op hypertensie toe bij gelijktijdig gebruik van Adrianol en antidepressiva.

Verkoopvoorwaarden

Om Adrianol-druppels in een apotheek te kopen, is een recept van een arts niet vereist, maar specialistisch advies is wenselijk. De gemiddelde prijs van een pakje druppels voor kinderen is 110 roebel.

Bewaarcondities en houdbaarheid

Adrianol moet worden gebruikt vóór de vervaldatum, die 3 jaar is. Bewaar het medicijn thuis bij een temperatuur van maximaal + 25 ° C. De plaats waar het geneesmiddel wordt bewaard, mag niet te vochtig zijn. Bewaar Adrianol niet in direct zonlicht. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het medicijn niet beschikbaar is voor jonge kinderen..

Recensies

In de meeste gevallen zijn ouders tevreden over het gebruik van Adrianol in de kindertijd. Hun beoordelingen van het medicijn zijn overwegend positief. Moeders bevestigen dat Adrianol goed kan omgaan met verstopte neus, wat een groot ongemak veroorzaakt bij een kind met een loopneus.

Het effect van het medicijn wordt bijna onmiddellijk opgemerkt na het inbrengen van druppeltjes in de neus, waarna het kind zonder problemen veilig kan eten en in slaap kunnen vallen. De voordelen van Adrianol zijn onder meer de lage kosten van het medicijn. Wat de tekortkomingen betreft, klagen veel moeders over de onhandige dispenser in de fles en over het wennen aan het medicijn.Daarom moet de duur van de behandeling worden beperkt.

Analogen

U kunt Adrianol vervangen door geneesmiddelen uit de groep adrenerge agonisten, die ook worden gebruikt om de bloedvaten in het neusslijmvlies te verkleinen. Een analoog van Adrianol kan worden genoemd:

  • Vibrocil. Naast fenylefrine bevat dit medicijn een histaminereceptorblokker dimethindene, daarom kan het worden gebruikt voor allergische rhinitis. Het middel in druppels kan vanaf de geboorte worden voorgeschreven en Vibrocil in de vorm van een spray - voor kinderen vanaf 6 jaar oud.
  • Evkazolin Aqua. Deze spray met xylometazoline wordt sinds de leeftijd van zes jaar gebruikt.
  • Nazivin. Dit op oxymetazoline gebaseerde medicijn is verkrijgbaar in druppels met verschillende concentraties, evenals in de vorm van een neusspray. Druppels van 0,01% worden vanaf de geboorte gebruikt, het medicijn 0,025% kan vanaf 1 jaar worden gebruikt en druppels en spray 0,05% - vanaf zes jaar.
  • Knoxprey. Dit geneesmiddel bevat oxymetazoline en wordt geleverd in de vorm van een spray. Het wordt gebruikt bij de behandeling van kinderen van 6 jaar en ouder.
  • Otrivin. Deze spray op basis van xylometazoline is goedgekeurd voor gebruik vanaf 12 jaar.
  • Dr. Theiss Nazolin. Een dergelijke aerosol, waarvan het hoofdbestanddeel xylometazoline is, is toegestaan ​​vanaf 6 jaar. Vanwege de aanwezigheid van eucalyptusolie in de samenstelling, hydrateert het medicijn bovendien het slijmvlies.
  • Sanorin. Het actieve bestanddeel van zo'n medicijn wordt vertegenwoordigd door naphazoline. Druppels worden gebruikt vanaf de leeftijd van 2 jaar en de spray - vanaf de leeftijd van 15 jaar.
  • Nazol Baby. Dergelijke druppels bevatten fenylefrine en worden vanaf de geboorte voorgeschreven en het medicijn met een hogere concentratie fenylefrine Nazol Kids wordt gebruikt vanaf 4 jaar.

Ook kunt u bij de behandeling van verkoudheid andere geneesmiddelen gebruiken die dergelijke ontstekingen snel helpen elimineren, bijvoorbeeld met Aqua Maris Strong of Marimer-druppels..

Adrianol

DIFLUKAN tegen spruw tijdens de zwangerschap kan zijn?

Uit mijn ervaring is Diflucan duur en niet erg effectief. Het leek me te helpen, en toen kwam de spruw toch terug. En op de een of andere manier werkte hij niet zo snel meer + de maag verdraaide 100% van hem. De laatste keer heeft de arts pimafucine voorgeschreven. 6 kaarsen voor 6 dagen en dat is alles, het probleem is weg. Het beste is dat het al 8 maanden oud is en er geen herhalingen zijn.

DIFLUKAN tegen spruw tijdens de zwangerschap kan zijn?

Diflucan voor kinderen??

1.6 deel kan worden gegeven, we hadden spruw toen het absoluut kruimel was, alles ging meteen.

zijn voorgeschreven, wordt slechts een zeer kleine dosering gedaan

Diflucan en Gu...

Diflucan en HB

Meisjes... Ik heb baby's Diflucan gegeven van spruw... Ik ben bang om te geven... er worden daar zoveel bijwerkingen geschreven. Frisdrank... Candide en tetrobarat zijn niet...

Er zijn veel bijwerkingen geschreven, dit is een zet van fabrikanten, ze beschermen zichzelf zo tegen geschillen. Stel je voor hoeveel mensen het medicijn drinken en iedereen heeft verschillende dingen en de bijwerkingen zijn ook anders. En ze schrijven alles alles zodat ze later niet worden aangeklaagd)

Probeer jezelf te genezen en behandel je man, en je kunt de mond van het kind behandelen met miramistine, mijn vriendin genas de spruw van het kind op deze manier, hoewel ze daarvoor ook alles probeerde wat je beschreef

Alles wordt geretourneerd omdat je het eten niet verandert. De hele reden is voeding. Deze medicijnen zijn geen garantie voor volledig herstel..

Geneesmiddelen voor hepatitis B

Er is veel mis. Veel medicijnen hebben over het algemeen een onbewezen werking, dummies, sommige zijn over het algemeen in alle landen verboden, alleen in Rusland worden ze voorgeschreven aan moeders en kinderen, die hun eigen instructies hebben bedacht. Er is veel nuttige informatie over Russische honing, en het belangrijkste is dat wordt beschreven hoe effectief de medicijnen in principe zijn. Ja, en op andere bronnen, en het belangrijkste is dat ze niet afhankelijk zijn van instructies, maar waar het is geproduceerd, wat voor onderzoek is gedaan, is er een vergunning, er is in geen enkel land een dergelijke wetteloosheid in medicijnen. Helaas hebben we 90% van de fopspenen in onze apotheek. Ze mogen niet alleen worden ingenomen tijdens hepatitis B, maar zijn ook gevaarlijk voor mensen die momenteel niet zwanger zijn of hepatitis B gebruiken. Ik geloof meer in feiten. En voor ons, moeders, zijn ze belangrijker dan reclame en instructies voor een medicijn. Doe voorzichtig!)))))))))))))

Therapeuten schrijven die medicijnen heel vaak voor aan moeders die borstvoeding geven en die gecontra-indiceerd zijn voor borstvoeding. Kinderartsen zetten ondubbelzinnig de zwarte lijst: ontstekingsremmend - butadion, indometacine; metronidazol (trichopol), tetracyclines (doxycilline), chlooramfenicol, tsiprobay, grammidin, tarivid; bromiden, remantadine, fenyline, nystatine.

Maar er zijn medicijnen die niet in de moedermelk terechtkomen en geen bijwerkingen veroorzaken in kleine doses: amoxicilline, verapamil, heparine, cerucaal, cefazoline, diuretica.

Laat er meer artsen zijn die niet onverschillig zijn voor de gezondheid van moeder en kind tijdens het geven van borstvoeding en in staat zullen zijn om het medicijn correct voor te schrijven!

Goededag aan iedereen! Mijn zoon werd op 3 dagen in het ziekenhuis met Suprastin geïnjecteerd vanwege allergieën (ik weet de dosering niet) Hoewel suprastin een antihistaminicum van de eerste generatie is (met andere woorden verouderd).

Na ontslag heeft de kinderarts zijn zoon een kuur met fenistil voorgeschreven in druppels.

De conclusie is dat wat voor kinderen mogelijk is, ook voor een moeder mogelijk is (niet te verwarren met zwangerschap). Vraag uw arts om dosering.

P S: Ik drink baby panadol voor hoofdpijn.

drugs voor bewakers

De informatie is heel anders. Kijk naar de helft van de voorbereidingen, het staat daar niet in de instructies, maar hier kan dat. En artsen zelf weten nooit echt wie voorschrijft en wie zegt dat het onmogelijk is. Fig je zult begrijpen hoe het wordt behandeld en of het het kind zal beïnvloeden of niet.

Het is erg handig om dit te weten)))

En hoe zit het met Berodual en Ambrobene? Lijkt niet op de lijst? Of heb ik gemist?

compatibiliteit van geneesmiddelen met hv

drugs voor bewakers

Erius is compatibel. geneesmiddelen op basis van larotadine en deslarotadine - nul risico. Ik weet niet wat voor soort adviseur u dit heeft verteld - maar door e-lactatie, volgens welke iedereen kijkt, is er geen enkel risico. Ik heb niet alle andere drugs gelezen.

Waar het compatibel is met GV, bijvoorbeeld Sinekod - het heeft een CONTRA-INDICATIE van zwangerschap en borstvoeding, evenals het grootste deel van deze lijst

Geneesmiddelen goedgekeurd voor hepatitis B

Ja! Ik ben er opnieuw van overtuigd dat het beter is om niets te lezen. Voordat u het bericht kopieert, kunt u het nauwkeuriger bestuderen. De helft van de medicijnen is verboden bij het voeden, bijvoorbeeld Magne B6 - de instructies geven duidelijk aan - NIET voor HV. Maar nee, aangezien de GW-consulenten het hebben toegestaan, mag je natuurlijk wel drinken, omdat ze beter weten. Zo lees je mensen zoals jij en verlies je gezondheid.

ATP voor de post, al 3 keer gedaald =))

Geneesmiddelen die compatibel zijn met HS

Medicijnen voor bewakers. Gekopieerd

Bedankt, ik ben in het ziekenhuis na de operatie druipend Amoxiclav, hoewel ik nu zal weten dat het mogelijk is, omdat ik borstvoeding geef.

Wauw hoeveel te lezen) Ik zal aan bladwijzers toevoegen)

Diflucan en HB

Lees de instructies: het wordt niet aanbevolen om Diflucan te gebruiken tijdens borstvoeding (borstvoeding).

Geneesmiddelen voor hepatitis B

Geneesmiddelen die compatibel zijn met hepatitis B

Het artikel is noodzakelijk. Bedankt. Hoewel de uitdrukking "homeopathie geneest geen ziekte, maar een patiënt" heel vreemd klinkt) Alsof de ziekte en de patiënt los van elkaar bestaan. Homeopathie geneest alleen de chronische en blokkeert de receptoren niet, zoals antihistaminica doen, wat een eenmalige remedie is die niet herstelt, maar leidt tot een tijdje staan.

Geneesmiddelen die compatibel zijn met hepatitis B

en suprastin van allergieën kan.

Lijsters bij zuigelingen

We hebben 5 dagen spruw gehad. De lippen en huig zijn wit. Ik geef hem een ​​fopspeen met honing, maar het heeft geen zin... Ik wil proberen hem te behandelen met een frisdrankoplossing, maar op de een of andere manier is het eng. Ik las dat baby's met spruw weigeren borstvoeding te geven, maar we hebben zoiets niet, we eten nog steeds met plezier. Ik weet niet meer wat ik moet doen.

Het hielp veel: 1 ampul vitamine B12, 1 fles bifidum-bacterine, 2 tabletten nystatine en rozenbottel of duindoornolie 30-50 gram, ook op een wattenschijfje of verband, veeg 5 keer per dag een half uur voor het voeden. Daarvoor waren natriumtetraboraat en Cand..

en we hebben candidiasis van de darmen en slijm + huid, dus we lijden aan onze domme dokters die allemaal allergieën begonnen te denken, donderdag gaan we naar een andere stad voor de dokters allemaal tevergeefs

Medicijnen voor HB! gevonden in de open ruimtes van internet!

Blimey. Ontzettend bedankt.

ATP, bladwijzer, de benodigde infa))))

Geneesmiddelen voor hepatitis B.

Medicijnen en hepatitis B

Alleen voor vriendinnen! GW vraag!

Wil je borstvoeding geven??

Ik had een heel moeilijk verhaal met mijn kind met mijn hart, ik denk wat voor soort beurt ze met de borst namen - en aankomen, en vaak niet voeden, en om niet te schreeuwen... gedurende de eerste 2 maanden probeerde ik alle instructies van de dokter op te volgen en geloofde dat in door zijn ziekte weten ze beter hoe. Op 2 maanden oud gaf hij zijn borst op... en at het mengsel ook niet op. 2 weken uitgehongerd. Artsen, die eerder zo vriendelijk advies gaven, werden onmiddellijk verstoten - 'het kind sterft, wat wil je überhaupt'. En ik moest me gewoon laten leiden door mijn gevoelens, die zeiden dat als iets het kind motiveert voor het leven, dit de juiste reactie van de moeder is op zijn verwachtingen, en zij (deze verwachtingen) verschillen niet van de verwachtingen van andere kinderen. Ze begon vaak, vaak om handvatten te dragen, enz., Enz. Mijn stervende kind begon normaal te zuigen en zoog veilig tot twee en een half jaar. En ik hoorde van de dokters: "Wat ben je ?! YOU KILL HIM "en deed het op haar eigen manier.

Dus de verhalen over geen melk, lactasedeficiëntie, regurgitatie, enz. - Ik ging door en ik weet dat deze virtuele diagnoses meestal alleen de angst van de moeder verbergen om de verantwoordelijkheid te nemen voor interactie met het kind en een rol te geven aan het kind. Er zit veel angst achter al deze verhalen over het einde van GV met zieke kinderen, wat zo'n afstand tot het kind veroorzaakt. Alleen, je begrijpt, als jij - een volwassen vrouw - je angsten niet aankan, hoe is het dan voor hem, een baby?

Ik geloof eerlijk gezegd niet dat het mengsel je zal redden van zo'n verwarring in je relatie met je kind..

Sorry als je het hard vindt... Ik begrijp dat je van binnen een nachtmerrie hebt en ik voel met je mee.

U kunt persoonlijk chatten.

Marus, ik ben van mening dat jij, en vooral mama, heel erg in de war raakt, waardoor onnodige problemen ontstaan ​​die jou, mama, kind irriteren en voorkomen dat je GW opricht, die, zoals je weet, in je hoofd zit.

Als je al gezondheidsproblemen hebt, dan is moedermelk een ander pluspunt, het meest verteerbare, het gemakkelijkst verteerbare, wat je nodig hebt. Het mengsel is geen medicijn.

Als je een hoop onnodige zorgen uit je hoofd niet kunt verwijderen (je zoon zal aankomen, word dan een 2 meter oude man met een lengte van 45 voet). Het kind is je niets verschuldigd, hij heeft zijn eigen algoritme. Wint het überhaupt? Goed. Iemand kan dit begrijpen en een harmonieuze relatie aangaan - moeder-kind. En iemand geeft het op.

Ja, ik ben voor GV. Maar niet voor de GW, die mama haat. Niet voor GW met tranen en zenuwen. Je moet dit ook kunnen doen, ontspannen en plezier hebben. En tot nu toe heb je het niet over ontspanning en.

Een kalme moeder is een kalme baby. Word alsjeblieft niet ziek.

Adrianol

Beoordeling 4.6 / 5
Efficiëntie
Prijs kwaliteit
Bijwerkingen

Adrianol (Adrianol): 1 doktersreview, 1 patiëntreviewinstructies voor gebruik, analogen, infographics, 1 vorm van vrijgave.

Beoordelingen van artsen over Adrianol

Beoordeling 4.6 / 5
Efficiëntie
Prijs kwaliteit
Bijwerkingen

Het medicijn werkt uitstekend als decongestivum, gemaakt op basis van goede oude fenylefrine met toevoeging van lerimazoline, de stroperige consistentie van de oplossing verlengt de duur van de werking van het medicijn. Ik schrijf niet alleen voor bij sinusitis, rhinitis, maar gebruik het ook op kantoor bij het onderzoeken van de nasopharynx, loutering, anemisatie voor het wassen of punctie. Er zijn vormen van afgifte voor kinderen en volwassenen, gemakkelijke dosering.

Een waardige vervanger voor de verdwenen "Mezaton", een relatief nieuw en niet te duur medicijn.

Patiëntrecensies over Adrianol

Hallo. Druppels "Adrianol" zijn effectief, mijn kind is vaak ziek in de winter, eerst geprobeerd druppels "Nazivin", het effect was, maar niet voor lang, op aanraden van vrienden kocht ik druppels "Adrianol" hielp meteen, het kind ademde de hele dag, je kunt maar drie druppels gebruiken dag en voor een kind vanaf 3 jaar.

Formulieren vrijgeven

Instructies voor het gebruik van adrianol

Farmacologie

Fenylefrine en lerimazoline zijn vasoconstrictoren die bij plaatselijke toepassing een decongestivum hebben op het neusslijmvlies. Een afname van slijmvliesoedeem leidt tot normalisatie van de neusademhaling en een verlaging van de druk in de neusbijholten en het middenoor. De stroperige consistentie van de oplossing verlengt de duur van de werking van het medicijn.

Vrijgaveformulier

Neusdruppels (voor kinderen) in de vorm van een heldere, kleurloze of lichtgele oplossing.

DoseringVerpakkingOpslagUitverkoopHoudbaarheid
1 ml
fenylefrine hydrochloride0,5 mg
lerimazoline hydrochloride0,5 mg

Hulpstoffen: methylcellulose M.N.V. 10000 - 1,32 mg, benzalkoniumchloride - 0,2 mg, glycerol - 0,015 mg, citroenzuurmonohydraat - 5,72 mg, natriumwaterstoffosfaatdihydraat - 8,11 mg, gezuiverd water - tot 1 ml.

10 ml - polyethyleen druppelflesjes (1) - kartonnen verpakkingen.

Dosering

Kinderen vanaf 3 jaar (neusdruppels voor kinderen): 3 maal daags 2 druppels in elke neusgang.

Volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar (neusdruppels): 4 maal daags 1-3 druppels in elke neusgang.

De duur van het drugsgebruik is niet meer dan 1 week, daarna is een pauze van meerdere dagen nodig.

Overdosis

Interactie

In combinatie met antidepressiva en MAO-remmers neemt het risico op hypertensie toe.

Bijwerkingen

Lokale reacties: verbranding, pijn of droogheid van het neusslijmvlies, oedeem van het neusslijmvlies, overvloedige afscheiding, verminderde smaakgevoeligheid.

Systemische reacties: misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn, tachycardie, verhoogde bloeddruk, allergische reacties.

Langdurig gebruik: rhinitis, verstopte neus, atrofie van het neusslijmvlies.

Indicaties

  • acute en chronische rhinitis, sinusitis;
  • gebruikt als hulp decongestivum tijdens diagnostische procedures en chirurgische procedures.

Contra-indicaties

  • verhoogde individuele gevoeligheid;
  • thyrotoxicose;
  • feochromocytoom;
  • glaucoom;
  • ernstige nierschade;
  • arteriële hypertensie;
  • cardiale ischemie;
  • atrofische rhinitis;
  • algemene atherosclerose;
  • kinderen jonger dan 3 jaar (neusdruppels voor kinderen);
  • kinderen onder de 7 jaar.

Toepassingsfuncties

Aanvraag voor verminderde nierfunctie

Toepassing bij kinderen

Kinderen vanaf 3 jaar (voor het medicijn in doseringsvorm, neusdruppels voor kinderen): 2 druppels in elke neusgang 3 keer per dag.

speciale instructies

Niet gelijktijdig gebruiken met MAO-remmers en binnen 10 dagen na het einde van hun gebruik.

Bij langdurig gebruik neemt de ernst van de vaatvernauwende werking geleidelijk af (het fenomeen van tachyphylaxis), daarom mag het gedurende lange tijd niet worden gebruikt, bijvoorbeeld bij chronische rhinitis.

"Adrianol" (druppels in de neus): instructies en recensies

In welke gevallen wordt het medicijn "Adrianol" (neusdruppels) voorgeschreven? Het antwoord op deze vraag vindt u in de materialen van dit artikel. We zullen u ook vertellen over de vormen waarin dit medicijn wordt geproduceerd, wat zijn de indicaties, samenstelling, bijwerkingen, contra-indicaties, enz..

De vorm van afgifte van het nasale middel en de samenstelling ervan

In dit gedeelte van het artikel hebben we besloten u te vertellen over de vormen waarin een geneesmiddel genaamd "Adrianol" wordt geproduceerd.

  • Neusdruppels voor volwassenen. 1 ml van een dergelijk preparaat bevat 1,5 mg trimazolinehydrochloride en 1 mg fenylefrinehydrochloride. Het product wordt verkocht in een fles van 10 ml.
  • Neusdruppels voor kleine kinderen. 1 ml van dit medicijn bevat 0,5 mg fenylefrinehydrochloride en dezelfde hoeveelheid trimazolinehydrochloride. Het medicijn wordt verkocht in een fles van 10 ml, die is verpakt in een kartonnen doos.

Farmacologische kenmerken van het geneesmiddel

Waar wordt Adrianol voor gebruikt? Neusdruppels worden aan patiënten voorgeschreven als een vasoconstrictor synthetisch middel voor plaatselijke toepassing bij sinusitis en rhinitis.

Dit medicijn heeft een decongestivum effect. Hierdoor neemt de zwelling van het neusslijmvlies van de patiënt zeer snel af, verbetert de ademhaling en neemt de druk in het middenoor en de neusbijholten af. Er moet ook worden opgemerkt dat de speciale consistentie van de oplossing voorkomt dat de neusholte uitdroogt. Dit verlengt de duur van de werking van het medicijn aanzienlijk..

Indicaties voor het gebruik van neusdruppels

Wanneer schrijven artsen Adrianol voor aan hun patiënten? Neusdruppels worden gebruikt bij de volgende afwijkingen:

  • met zowel chronische als acute rhinitis;
  • met sinusitis.

Dit medicijn wordt onder andere vaak gebruikt als decongestivum hulpmiddel tijdens operaties aan de KNO-organen en tijdens verschillende diagnostische procedures..

Contra-indicaties voor het gebruik van neusdruppels "Adrianol"

Ondanks de schijnbaar onschadelijke vorm van afgifte, heeft dit medicijn nog steeds een aantal contra-indicaties.

Dus in welke gevallen wordt het niet aanbevolen om Adrianol-neusdruppels te gebruiken? Instructies voor het gebruik van deze remedie stellen dat de volgende afwijkingen contra-indicaties zijn voor het gebruik ervan:

  • ernstige nierschade;
  • cardiale ischemie;
  • feochromocytoom;
  • glaucoom;
  • atherosclerose;
  • verhoogde individuele gevoeligheid voor de samenstellende componenten van de druppels;
  • thyrotoxicose;
  • arteriële hypertensie;
  • atrofische rhinitis.

Kenmerken van het gebruik van druppels

Is het mogelijk om het medicijn "Adrianol" (druppels) te gebruiken tijdens borstvoeding en tijdens het dragen van een kind? De instructie van deze tool bevat geen gegevens over het effect van de medicatie op de foetus en de pasgeboren baby. In dit opzicht is het gebruik van een nasaal middel tijdens dergelijke perioden alleen toegestaan ​​zoals voorgeschreven door de behandelende arts..

Het medicijn "Adrianol" (druppels): instructies voor het gebruik van een medicijn

De wijze van toediening en dosering van het medicijn is afhankelijk van de leeftijd van de patiënt. Hoe moeten volwassenen Adrianol gebruiken? Neusdruppels, waarvan de beoordelingen positiever zijn, worden vier keer per dag aan patiënten 1, 2 of 3 druppels in elke neusholte voorgeschreven. De gebruiksduur van het nasale middel mag niet langer zijn dan zeven dagen. Als bij de patiënt (volwassene) de diagnose chronische rhinitis wordt gesteld, kan de behandeling indien nodig worden voortgezet, maar alleen na een pauze van 3-5 dagen.

Hoe is het nodig om het medicijn "Adrianol" voor kinderen te gebruiken? Beoordelingen over hem zijn alleen maar positief. Jonge ouders beweren dat hun kind na een paar druppels vrij begint te ademen. Maar dit is alleen als het medicijn in de juiste dosering werd gebruikt..

Dus hoe moet je Adrianol-nasaal gebruiken? Neusdruppels voor kinderen worden voorgeschreven afhankelijk van de leeftijd van het kind. Als hij van 1 tot 5 jaar oud is, wordt het medicijn driemaal per dag in 2 druppels gedruppeld. Als de neus verstopt is bij een pasgeboren baby, wordt het medicijn 30 minuten voor de directe borstvoeding 1 druppel gebruikt.

Wat betreft oudere kinderen (ouder dan 5 jaar), wordt in de regel een dergelijke remedie voorgeschreven in dezelfde hoeveelheid als voor volwassenen, of liever gezegd, vier keer per dag 1-3 druppels..

Nu weet u hoe u Adrianol-neusdruppels (neusdruppels) moet gebruiken. De opmerkingen van de artsen over dit medicijn zeggen dat het de taak goed aankan. Maar om de behandeling van sinusitis of rhinitis effectiever te laten zijn, raden deskundigen ten zeerste af om het genoemde medicijn gelijktijdig met MAO-remmers te gebruiken.

Speciale instructies voor het gebruik van het medische product "Adrianol"

Zoals hierboven vermeld, worden Adrianol-neusdruppels gedurende meer dan een week sterk afgeraden. Als het gebruik van dit medicijn gedurende een lange periode (meer dan 20 dagen) aanhoudt, kan de patiënt een afname van de duur van het medicijn en de ernst van het anti-oedeemeffect merken. In dit geval moet het medicijn worden geannuleerd en moet het indien nodig door een ander worden vervangen.

Mogelijke bijwerkingen

Welke bijwerkingen kunnen worden waargenomen na het gebruik van zo'n nasaal middel als "Adrianol" voor kinderen? Recensies van dit medicijn zeggen dat het door bijna alle leeftijdsgroepen goed wordt verdragen. In sommige gevallen kan een dergelijk medicijn echter nog steeds een aantal bijwerkingen veroorzaken. In de regel manifesteren ze zich als droogheid en pijn van het neusslijmvlies. In de meeste gevallen treedt dit effect op bij een verkeerde dosering van het medicijn (boven de norm). Na het herstellen van de dosis of het annuleren van het medicijn, verdwijnen de vermelde bijwerkingen onmiddellijk..

Houdbaarheid van neusdruppels en bewaarcondities

Volgens de bijgevoegde instructies moeten "Adrianol" -neusdruppels op een droge plaats worden bewaard, evenals beschermd tegen zonlicht, bij een temperatuur van niet meer dan 27 graden. De vervaldatum van dit medicijn is aangegeven op de fles. In de regel is het precies drie jaar na de productiedatum..

Prijs, verstrekking van medicatie en zijn analogen

Door ons beschouwd kunnen druppels in de neus ("Adrianol") bij elk apotheeknetwerk worden gekocht. Ze worden vrijgegeven zonder doktersrecept. Meestal is hun prijs niet erg hoog en is 100-150 Russische roebel voor 10 ml oplossing..

In het geval dat u de genoemde remedie niet kunt vinden, kan deze worden vervangen door de volgende analogen: druppels "Nazik", "Vibrocil", "Rinofluimucil", "Xymelin Extra", "SeptaNazal" en anderen.